De vlag mag uit

Share this post

De vlag mag uit

Dromen zijn er om na te jagen. Met die gedachte opende ik op 13 februari 2021 de deuren van Beer Dudes Offline, het voorlopige resultaat van dadendrang en – eerlijk is eerlijk – een sprong in het duister. Uiteraard eindigde de droom niet met die opening…

 

Op 25 juni stuurde Gemeente Waalwijk me de brief met het verlossende nieuws dat Beer Dudes een slijtersvergunning heeft gekregen. Yes! De vervolgstap waarop ik hoopte. Over droomde.

 

Heb ik nu ineens een slijterij? Wat mij betreft niet. Maar waarom dan die vergunning? Nou…dromen dus. De vlag mag uit!

 

De slijtersvergunning geeft Beer Dudes het recht om te laten proeven en om toestemming te vragen voor het organiseren van evenementen. Ieder op zich zijn dat geen bijzonder spannende dromen, maar gecombineerd niets minder dan fantastisch.

De vlag mag uit. Eventjes, want nieuwe dromen staan alweer opgesteld in rijen van drie. Dromen over een serie mini-bierfestivals (evenement en proeven ineen) in de buurt van Beer Dudes Offline. Steeds met één geweldige Nederlandse of Belgische brouwerij als gast. Ik heb er al een aantal op het oog in mijn dromen? Wie zou jij graag op bezoek zien komen?

 

De vlag mag uit. Hopelijk snel weer, zodra ik een evenement kan aankondigen. De Molen @ Beer Dudes of zo. Gewoon, omdat dromen moet.